2 Temmuz 2013 Salı

Onur Tuna Kimdir? Biyografisi

Onur Tuna İstanbulda yaşıyor oyunculuk ve mankenlik yapıyor

Onur Tuna Aynı zamanda mahsun kırmızıgülün yeni dizisi hayat devam ediyor da ailenin en büyük çocuğunu oynuyor..

Onur Tuna, şu sıralar Atv’de başlayan Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisi ‘hayat devam ediyor’ da ailenin en büyük çocuğu Siraç karakterini canlandırıyor aynı zaman’da müzikle uğraşan Onur Tuna, acın verdi ve tıpkı sen gibi bilinen iki şarkısı var.



Hayat Devam Ediyor dizisindeki oyuncuların arasında herkes uzun boyulu, renkli gözlü delikanlıyı konuşuyor. Milyonlarca genç kızı ekrana kitleyen yakışıklının adı Onur Tuna. Hayat Devam Ediyor dizisinde Sıraç karakterini oynayan Onur Tuna’nın yakışıklığına ve karizmasına sanal alemde genç kızlar övgüler yağdırıyor. Onur Tuna adına facebook’ta ve twiteer da hergün yeni fan sayfaları açılıyor. Tarık Akan’ın gençlik yıllarına çok benzetilen oyuncu herkesin dilinde. İlk kez kamera karşısına geçen Onur Tuna mükemmel oyunculuğu ile büyük beğeni kazandı.

ŞARKI DA SÖYLÜYOR

Genç oyuncunun hayranları, ekranın yeni jönünün neler yaptığını birbirlerine sorarak öğrenmeye çalışıyor. Oyunculuğun yanı sıra mankenlik ve şarkıcılık da yapan Tuna’nın kendisine ait besteleri de bulunuyor.

Bu ekipde Onur Tuna gibi her biri jön olmaya aday genç oyuncuları oynatıyor..

Onur Tuna’nın dizide tüm dikkatleri üzerine çekmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder