3 Temmuz 2013 Çarşamba

Caner Kurtaran Kimdir? Biyografisi

Caner Kurtaran, 26 Ekim 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Uzun bir süre İstanbul’da ailesinin yanında yaşadı. Konservatuarı kazandı. Konservatuara Eskişehir’de başlayan Kurtaran, birinci sınıfı bitirdikten sonra kaydını İstanbul’a aldırıp, eğitimine bu şehirde devam etti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Ardından birkaç yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sözleşmeli olarak çalışmıştır.

Filmografisi

Araf Zamanı, 2012
Gün Akşam Okulu (Kaan), 2011
Sırat, (Ahmet Sancaktar), 2011
Aşk ve Ceza, (Mehmet), 2010
Yaprak Dökümü, (Şevket), 2006 - 2009
Kırık Kanatlar, 2006
Kurtlar Vadisi Irak, 2005
Güz Yangın,ı 2005

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme